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Question 1:   How old must a vehicle be in order to qualify to operate ground   
  transportation – taxi cab services? 

 

Answer : Roanoke Regional Airport Commission requires that Taxis operating at the  
  Roanoke Regional Airport Commission meet the requirements stated below. 

 

  The following paragraphs will be revised to meet the Commission’s   
  requirements.     

 

  Article 5.03   Vehicles (A): 

  The following words shall be added at the end of the paragraph: 

   “Taxicabs made available for service, at the Roanoke Regional Airport, shall  
     be no more than ten(10) years old.”   

  Taxicabs  operating under a permit, at the Roanoke Regional Airport   
  Commission, whether  the cab is owned or leased and made available to the  
  Airport shall be continuously  licensed as a taxicab under proper authority  
  and shall be no more than ten (10) years old or newer and, maintained  in 
   good operating conditions, free from mechanical defects, clean, neat and 
  attractive conditions inside and outside, in accordance with the Rules and  
  Regulations adopted by the Roanoke Regional Airport Commission and in  
  accordance with the terms and conditions of  the Taxi Cab Operator’s Permit. 

 

  Attachment “2” -  Sample Permit ,  Sec. 9(f).  Taxi Cab Equipment .  Paragraph  
  shall be revised to read as follows:  “All Company’s taxi cabs shall, at a   
  minimum, conform to the maximum model year, safety conditions, and  
  operating equipment (including air conditioning and seat belts) that would be  
  required by all applicable laws  and shall be  no more than ten  (10) years old  
  or newer. 

  

 

 



 


